1 X 500ML Terra Creta Estate ØKOLOGISK PDO Ekstra Jomfruolivenolie – Koldpresset – Første presning – Se mere….

(1 kundeanmeldelse)

80,00DKK

     

Økologisk & PDO certificeret

Estate Ekstra Jomfruolivenolie

Guld vinder 2013 – 2014 – 2015 – 2016

Guld vinder 2016 i Terra Olivo / Israel

 (en af de største smagskonkurrencer med de bedste smagsdommere) 

Kåret som Kretas bedste økologiske Ekstra Jomfruolivenolie ved konkurrencen.

“En lokkende smag af varmt smør med strejf af sort peber”

Det kan man sige om denne helt vidunderlige økologiske ekstra jomfruolivenolie, der er noget af det ypperste, der produceres.

Selve frugten er 100% Koroneiki oliven, der er en af de absolut bedste, at udvinde olivenolie af, samtidig har den særdeles gode vækstbetingelser på Kreta.

Olien kommer fra de århundrede gamle Terra Creta familie olivenlunde “Estate”, der er beliggende mellem Samarie Kløften og strandene ved Kolymvari.

Den har en righoldig frugtagtig aroma og en karakteristisk eftersmag med et strejf af sort peber. Dens syreindhold og alle andre skadelige elementer for oliens kvalitet er bevaret nær NUL på grund af særlig omhu under dyrkning, udvælgelse og presning af denne Estate frugt.

Terra Creta Estate Økologisk Jomfruolivenolie “PDO Kolymvari” er underlagt yderligere og strengere krav med hensyn til kontrol, og er certificeret af EU og græske myndigheder som følge af dens kvalitet og oprindelsessted.

Den bærer derfor et sikkerhedssegl med et EU godkendt serienummer

Kolymvari regionen på Kreta er på verdensplan anmelderrost for dens kvalitets olivenolie.

Hele processen, både dyrkningen og udvindingen på oliemøllen, er strengt økologisk og bæredygtigt. Alt hvad der kommer fra oliventræerne returneres til miljøet. Olivenbladene, der fjernes under processen, bruges til af fodre lokale farmeres dyr med, vandet fra vask af olivenfrugterne returneres til olivenlundene til brug for overrisling, og stenene bruges til opvarmning af oliemøllens vand. Emballagen kan naturligvis også afleveres til genbrug.

Terra Creta olivenolier er de eneste olivenolier, der er helt sporbare for den enkelte forbruger. Indtast LOT nr. fra pakningen på

www.terracreta.gr

hvor der øverst står “Trace your Terra Creta Olive Oil” og følg oliens vej. Du kan også læse mere under siden “Production and Quality”

Kategori:

Yderligere information

Vægt 0750 kg
Størrelse 8 × 8 × 30 cm

1 anmeldelse af 1 X 500ML Terra Creta Estate ØKOLOGISK PDO Ekstra Jomfruolivenolie – Koldpresset – Første presning – Se mere….

 1. Jan

  En særdeles velsmagende kvalitetsolie som langt overgår de fleste supermarkedsolier.

  • Preben Maack Andersen

   Hej Jan. Tusind tak. Det glæder os meget. Olien hører til blandt de bedste, og har i år vundet guld i de internationale konkurrencer, den har stillet op i. Den vurderes af de professionelle smagspaneler helt i top.
   Venlig hilsen Preben

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *