Vi tilbyder kvalitetsolivenolier fra TERRA CRETA – Biolea og Familien Savidakis
Grækenland er Europas tredje største producent af olivenolie efter Spanien og Italien
Ca. en tredjedel af produktionen kommer fra Kreta.
Vores olivenolie er fremstillet af Koroneiki oliven, der er kendt for sin runde milde smag, og den lette til stærke eftersmag, som man bliver overrasket af. Dette gør den velegnet til salater og madlavning generelt.
–
Koroneiki oliven er inden for de sidste 20 år blevet den mest udbredte sort på Kreta. Træet kan blive 6 – 7 meter højt og har mørkegrønne blade. Olivenfrugterne er placeret på blomsterstænglerne i klaser af 2 til 6 oliven, er 10 -12 mm i diameter, og 12 – 15 mm lange. Olieindholdet i Koroneiki oliven er meget højt, helt op til 27%, og smagen er frisk. Olivenolien fra Koroneiki frugten er en af de bedste olivenolier der fremstilles.
–
–
Læs evt. mere om olivenolien her
http://da.wikipedia.org/wiki/Olivenolie
Venlig hilsen,
Preben
Jeg vil meget gerne vide om i er på Teglholmen i morgen den 31. marts og evt. hvad tid.(jeg kører på den sidste flaske/dunk olie fra Gisselfeld)
Med venlig hilsen Ingelise
Hej.
Vil bare spørge om hvor lang holdbarhed der er på Olivenolierne til madlavning.?
Jeg er alene så har dem i nogen tid jo.
mvh.
Anni Andersen
Hej Anni.
Tak for din henvendelse. Alle vore olier – med undtagelse af Elmar Crete og Bouzakis – er fra høsten 2016/2017, og bedst før datoerne er om 14 – 18 måneder (altså september / oktober / november 2018).
Det kan næsten ikke blive mere friskt.
Venlig hilsen Preben
Biolea olivenolie er bare god, jeg bruger aldrig andet til madlavning.
Jeg har faktisk også set produktionen af olien på Kreta, og derfor holder jeg mig til dem.
Bh Camilla Henckel
Hej Camilla. Tusind tak for det. Ja olien er virkelig god, og det er en dejlig familien, og en rigtig god indstilling de har til dyrkning, produktion med mere.
Bedste hilsner Preben.